När jag stod och gjorde iordning mitt morgon te före skidturen, slog det mig att det är sportlov nummer två som börjar idag. Tiden går så otroligt fort, blir lika förvånad varje gång.

Turen blev väl sådär skoj, 7 s/m i ryggen till en början, och när spåret vänder uppför hade man den rakt i ansiktet. Och så började det ju snöa så smått just som jag gav mig iväg. Kändes så lagom skönt, och det är lite av ett under att jag inte hamnade rakt ut i skogen, eftersom det var helt omöjligt att hålla ögonen öppna när det väl gick lite utför. Men trots allt så gick det rätt fort att ta sig runt, även om min telefon inte riktigt hade koll på hur lång sträckan var.

En bytesdag brukar ju innebära lite andrum, och chans att städa lite ordentligt runt våffelstationen. Men idag var det smörgåsar folk var sugen på, bortsett från 6 våfflor just före stägning, så var det fler beställningar på smörgåsar än just våfflor. Lyckades baka lite bullar och en ny kladdkaka i alla fall. Gjorde en rejäl laddning med mandelmassa inför semeldagen på tisdag. Så nu är det bara att ladda med semelbullar.

Imorgon lär jag få spåra runt Femman, eftersom jag måste ge mig ut så tidigt att ingen hunnit köra spåren än. Men det ska väl gå det med, även om det just nu känns lite tungt. Men om prognosen visar rätt, så ska vinden i alla fall vända till dess, så jag har medvind i de värsta uppförsbackarna.

Annonser