Har blivit en trevlig vana detta, att ge sig ut på en morgonsväng runt Femman. Även om min lilla coach i telefonen idag var lite vilsen och la på ett par extra kilometrar. Hela dagen känns mer positiv av att känna sig nyttig, och kanske är det lite hjälpt av att faktiskt vara ute i dagsljus om än bara för en halvtimme. Och även om det var ett fasligt liv på på fåglarna när jag gav mig iväg, så var det en skön påminnelse om att våren är på väg, och vi lämnar den kallaste tiden bakom oss.

En bytesdag som denna, var det få gäster, men desto mer tid för bakning. Provade ett nytt recept på cookies, mycket enkelt och resultatet blev mycket bra. Känns betryggande att ha ett mer stabilt recept, allt för att slippa frustrationen när resultatet inte blir som det man vill.

När väl arbetsdagen är till ända, så är det inte mycket mer man har lust till än att sjunka ner i soffan med en bra bok. Men jag tog i alla fall hand om tvätten som torkat under dagen.

Såg att spåret körts under dagen, så det blir en spännande tur imorgon bitti, just som jag lärt mig var alla små läskiga knixar finns.

Annonser