Som vanligt startas säsongen med krovstoppning. Av någon outgrundlig (läs ekonomisk) anledning så blir introduktionsdagarna bara färre och färre. Denna gång ett 9 timmars pass med en timmes uppehåll och sedan Kick-Off middag. Gick förhållandevis smärtfritt trots allt, brukar bli rätt tungt i huvudet av all information, men all ära till gruppledare och ledning, inget blev för långrandigt att jag helt enkelt kopplade bort och började tänka på annat.

Visst är det alltid trevligt med det sociala umgänget, men är verkligen inte så pigg att jag orkade stanna till desserten.

Hostan har mer eller mindre gett med sig, så min teori om att det snarare varit den kalla luften som gjort mig raslig i halsen än föräldrarnas baciller ter sig mer och mer trolig. Är jag inte allt för trött imorgon bitti och galet kallt, trotsar jag nog minusgraderna och sveper en sväng om än vinglig sådan runt femman, före jobbet. Kan vara skönt med lite frisk luft så där i gryningen. Efter jobbet bär det av mot Idre för hämtning av nya mobilavtalet. Tur att pappa skaffat ett lika dant tidigare så jag slipper paniken när man inte fått något simkort i kuvertet utan det bara talas om startpaket och liknande i pappren man får inte att simkortet kommer i brevlådan vid ett senare tillfälle.

Annonser