Nästan en vecka av ledighet har passerat. Hade en bra start på veckan med pyssel av varierande slag. Men idag så försvann all lust att göra saker. Kanske är det gråvädret som spökar. Borde ju egentligen fortsätta med sorterandet av papper från skrivbordet, som jag satte igång igår. Men jag har verkligen ingen lust. Sedan finns det ju alltid tvätt, eller kanske lite djupdykning i skåp och lådor. Men jag har knappt lust att läsa färdigt min engelska deckare. Just nu halvligger jag i soffan med katten snusandes på armen med en rätt obekväm skrivställning. Mest för att jag inte ids förflytta mig någon annan stans. Känner för mer kaffe, men det känns lite för långt till ”köket”.

Usch vilken negativ känsla, måste hitta något som kan pigga upp, och få rumpan ur soffan. Något tillräckligt inspirerande som kan lysa upp min dag nu när solen inte klarar av att göra det.

När jag tänker efter så finns det ju faktiskt en stor bit kladdkaka kvar från baket igår, och sedan när har inte choklad lyckats förgylla en gråmulen dag?

Annonser