Så är det, har nu en liten veckas semester, är för snål för att fara bort. Så jag får hålla tummarna att prognosen ljuger och det inte alls blir något regn utan bara massa finväder hela veckan. Har tittat på resa söderut när jag slutat för säsongen. Sista dagen är samma dag som vi stänger, skulle vilja fara då, helt enkelt både billigare och bättre avgångar. Dessutom så börjar nog älgjakten i krokarna kring den 4 oktober. Och blir det som vanligt så kan jag ha turen att umgås med syster och henns barn. Om de nu kommer upp vill säga. Ser ju fram emot det i så fall.

Hm, får nog prata med lite folk på jobbet om mina planer. Men jag borde ju kunna få till det så att jag är ledig på helgen där av bara farten. För av någon anledning så slutar ju anställningen ju före alla andras. Är väl för dyr för att ha att städa.

Insåg just nu när jag funderade på middags mat, att jag borde åkt och handlat igår, för jag har inget kul att fira in semestern med. Ja vin finns det förståss, men jag har ingen kul mat, framför allt inte tinad. Kan nog rota fram en älgskank ur frysen men den tar ju en evighet att tina, så det är ingen lysande middags mat. Får nog vänta med firandet till imorgon…

Annonser