Det blev en lång dag igår, höll på och måla möbler till halv elva. Så jag vaknade rätt mör imorse. Men en god frukost gjorde susen, så det var bara att ge sig i kast med att måla de möbler jag inte hann med igår. Ja så belv det det tog klart längre tid än jag trott att måla, eller så var det bara en massa annat strul, som att ta sig in i färgburken, det tog bra lång tid bara det. Glömde bort maten förstås, så jag avslutade kvällen med ett par mackor och en kopp te.

Jag vaknade ju förvånansvärt tidigt i dag, med tanke på hur länge jag höll på igår, 14 timmar blev det. Började med att måla, så nu är allt utom stolarna målade minst en gång, tyvärr märkte jag att vissa grejer behöver målas en tredje gång, men det kan nog klämmas in det med. Konstigt nog höll jag på med det bra länge, en liten lunchfika vid halv tolv, och sedan en matpaus (för idag kom jag ihåg att äta lite mer än bara mackor) vid fyra. Vid fem satte jag igång igen och skrapa tapetskarvar. Så nu har jag redigt ont i händerna, och jag har hallen kvar, men den lär ju gå ganska fort. Måste upp till station imorgon och hämta spackel och sopsäck, för lägneheten är ännu täckt med tapetrester. Lade till en grej som jag först inte tänkt göra, ta bort golvlisterna. Det blir nog enklast så när de ska slipas av.

Nämde jag det, att färgen jag valde till möblerna och sedan även till dörrarna och foder/lister, bara är helt perefkt. Var lite osäker ett tag om den grå var tillräckligt grå, men det är den, tacka vet jag Snö och Silverpil.

Kom in i en sådan där ”ge-upp-svacka” när jag slet med tapeterna. Hade bara lust att lägga av helt och släpa in alla grejer igen. Men med tappra försök till possitiva tankar, och lite hjälp av Hebbis som hittade en boll att leka med, och därmed for runt bland tapetskräpet som ett yrväder. Ja så var man på banan igen. Och vetskapen att om jag bara kommer förbi allt underarbete, så är det ju rätt enkla grejer att tass med sen. Så en dag till av rätt tråkigt jobb, sedan kommer jag att få möda för besväret, att se den blåa lägenheten förvandlas till ett fräscht ljust och toppmodernt kryp in.

Inga bilder idag heller, har helt enkelt inte haft tid till sådant, men jag sa försöka fixa några till imorgon…

Annonser