Vad gör man med en regnig, kall och blåsig lördag, jo man drar till de stora affärerna och tittar på fina saker. En snabbis in på Jysk, skulle inget ha, men mor ville se om det fanns något tjusigt bord med stolar till trädgården. Hon hittade en stuvbit som ska bli gardin hos hennes kaniner. Jag hittade en pläd, visst kostade 300 spänn, men ack vad underbar den var. Den är inte köpt än, men det ska nog bli en sådan i alla fall.

Vidare till Plantagen, mmmh vilka blommor det finns. Idag gapar mina fönster tomma, så de ska ju fyllas med vackra växter. Började med att titta på krukor, är ju sugen på något nytt. Hittade inget med ”måste ha” stämpel, så jag traskade vidare till krukväxterna. Herregud vad mycket underbart det fanns. Började dagdrömma direkt.

Så det kommer bli så fint med det jag vill ha… Ut med gardinen. så blir det istället en hängande sak i vardera fönsters yttre hörn så att säga. Under dem en orkidé, sedan lite kryddväxter. Nu gäller det bara att lösa vissa små detaljer. Som vilka krukor jag ska ha…

Annonser