Det är inte tillräckligt hård vind för att det ska kunna kallas mer än måttlig vind. Men kyleffekten är ändå rätt tuff, mer än -30 grader enligt mätaren.

Allvaret har verkligen börjat n, med vecka 8, fast det är mindre folk än brukligt. Inte konstigt med lågkonjunktur och full vinter över hela landet. Folk åker väl till sol och värme om de har pengar och kan åka skidor utanför knuten.

Mycket sena gäster då det är oerhört blåsigt och snöigt i landet en bytesdag som denna. Det stod helt still idag på våffelfronten. Men kanske det var lika väl det, eftersom jag har förbannat ont i min fot. Hårt tejpad och lindad, har jag haltat fram idag. Måtte det nu ge med sig när jag inte springer. Fast jag längtar ju ut förstås. Nja inte idag kanske med så mycket snö och blåst. Det blir lite trist att komma hem från jobbet och inte dra på sig träningskläderna och ge sig ut. Men jag får väl hoppas att jag har någon bra bok att läsa, för på tv är det bara massa Onödig Sport. Måtte detta elände snart vara över så att man kan njuta av alla vanliga program. Förstår inte varför, men SVT har ju en hel hög med extra kanaler utöver dem de normalt sänder på, kunde inte Onödig Sport gå i någon av dem istället??? Sport ska utövas inte tittas på!

Annonser