För ovanlighetens skull är jag redan färdig med verkligen allt, och det redan före sju på kvällen. Alla sopor är förpassade dit de bäst hör hemma, och inte i min lägenhet, lägenheten är städad och alla saker är packade. Det mesta var ju packat redan i måndags och ligger sedan i tisdags eftermiddag och väntar på bussgods i Uppsala.

Nu väntar bara ett skönt bad och sedan en liten stund framför teven. Kommer väl säkert ha svårt att somna som vanligt. Just nu känns det som om jag bara vill komma iväg, och få det hela avklarat.

Datorn har ju fått sig en genomkörare, efter att den varit extremt trög. Så i tisdags ominstallerade jag hela burken och nu verkar den må bättre. Superb support på Dell som vanligt. Och de små delar i själva burken som behöver bytas, några tangenter och minneskort-läsaren kommer en tekniker och fixar på måndag i Uppsala.

Ja allt är bra, förutom en sak, smolket i bägaren… I söndags berättade kollegan Thomas att just Nikon D80 va perfekt för sådana som oss. Han hade ju F80 förut också. Så jag börjar leta, tror ni inte de har slutat sälja den modellen bara för det. Så nu finns bara två alternativ, det ena en begagnad D80, eller en allt för dyr D90. Vad ska man göra????

Annonser