Det regnar idag igen, kallt och ruggigt är det. Och snart ska man hem igen och där kommer det vad jag har förstått ännu värre.

For med mor och handlade idag, det är ju torsdag. Passade på att handla mat att ta med mig hem, det är ju mycket billigare i storstan än hemma. Sedan ska jag ju föda pappa i några dagar också. Han har dragit ut till Nibble för jakt tillsammans med Thomas och Jocke, (Thomas är ju syster Malins sambo, och Jocke är Thomas kompis och chef). Med tanke på vädret kommer de nog bara sitta i kojan och mysa, pappa tog ju med hela lådan med öl vi köpte på Ålandsbåten, plus en halva whiskey. Så de lär nog få det trevligt.

Fick oväntat besök av Ålänningen Challe idag. Han hade ju glömt sitt trådlösa tangentbord till datorn i Personal huset när han åkte hem efter påskens jobb. Jag fick med det i min packning när jag åkte hit för en månad sedan, så då var det ju mer en halvvägs framme. Tyvärr fick jag inte tag på varken Challe eller Annelie i tid när pappa och jag åkte till Eckerö förra veckan. Då hade vi nämligen kunnat lämna över det till det stora MC-gäng som var ombord på samma färja som oss, de skull nämligen bo på pensionat Solhem över helgen. Men Challe smet undan idag och tog en tur till Uppsala för att hämta tangentbordet.

Har börjat se över alla mina saker som jagska ha med mig hem. Det har ju blivit en del shoping, men konstigt nog så har jag trots att jag packat det allra mesta palts över i mina väskor. Fast jag har ju inte packat ner allt jag handlat på Ikea, det ligger i sina lådor. Nu kan man bara hoppas att det får plats i bilen…

Annonser