Det damp ner ganska mycket snö igår, torsdag. Och vår egen ”Tone” jobbar på för fullt. Det här kräver nog en förklaring. Tone är ingen mindre än fjällstationens nya röda traktor, Stefans nya glädje. Namnet på denna stora röda hjältinna kom till under Kick-Offen. Alla fick ge ett förslag till namn på den nya traktorn, och så fick Stefan K välja. Han är ju ett fan av meteorologen Tone Bekkestad, så hans nya kärlek fick hetta just Tone. Och Tone har fått jobba från 10 i förmiddags och som det låter så är hon igång än.

Själv är jag är jag ledig igen, blev en lite konstig vecka med jobb två dagar och sedan ledig två, men det måste nog bli så när man bara går 80% och jag denna månaden har jobbat 100% hittills. Borde ta itu med tvättandet, och den där högen som ska strykas, med det som kan göras imorgon behöver inte göras idag… Däremot ska jag försöka hitta något att ha till middag idag. Det börjar bli tomt i frysen. Men än är det dagar kvar till löning, och möjlig storhandlig i Idre. Fast jag vet inte hur jag ska lyckas, för jag jobbar varje söndag, och det är ju ända dagen som det känns vettigt att åka. Då har jag bara 1,5 timme i Idre, skulle jag åka en annan dag skulle det bli närmare 4 timmar, och det är helt enkelt för lång tid att spendera där. Så mycket finns det inte att göra. Man kan ju bara sitta så länge på Grillen med en pizza.

Kanske jag skulle kolla med P-O, vi har ju en liten deal, att han skulle ge mig lift, eftersom jag hoppade in för honom förra veckan, men jag vet att jag aldrig kommer att utnyttja det, inte på eget bevåg i alla fall…

Annonser